Noniin, taas !

Jesh, nyt ois taas aika koittaa pyyhkiä pölyt tän blogin päältä ja alkaa taas päivittämään tätäkin. Tällä kertaa tosin ajattelin pysytellä muka jotenki vähän "asiallisemmalla linjalla" ja ruoskia itteäni esimerkiks iskemään tänne kaikkia vaiheessa olevia projekteja ja niiden vaiheessa olevien projektien vaiheita. Saas nähä mitä tästä tulee, hehe.

Blogin ulkoasu ainakin otti kertarysäyksellä sysäyksen asiallisempaan suuntaan, mikäli vanhoja ulkoasuja kukaan koskaan näkikään. No, joka tapauksessa, päätin siis yhtenäistää tätä omaa nettielämää päivittämällä tämän blogin toistamaan portfolion graafista meininkiä, johon oon itseasiassa yllättävänkin tyytyväinen.
On mulla tosiaan tän bloginkin kannalta olevinaan jotain visioita, kuten tossa alussa jotain projektipäivityksistä meuhkasin, mutta emmä nyt liikaa lähe hehkuttelemaan ja mehustelemaan. Turhan usein tääkin blogi on nimittäin jääny bittiavaruuteen lojumaan ja pölykerrosta päälleen kasvattamaan. Mut joo, on tässä tullu nyt jonkin aikaa laitettu jotain skeidaa sivuun ainaki parin pienen päivityksen verran. Ja oonhan mä itekkin lähiaikoina puuhastellu vaikka mitä!

Nojoo, kun sä nyt tätä luet, ni stay tuned tai jotain. Läväytän nyt heti perään ainaki yhen projektin tynkää. Peace out jou, ja sillee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti